Offline

Marketing

Be

Visual

Wrapping - bestickering

Wrapping is het volledig ‘inpakken’ van je auto of bestelwagen. Dit gebeurt met een speciale vinylfolie. Als je je voertuig laat bestickeren, worden er vanzelfsprekend stickers aangebracht. Het zijn twee verschillende technieken maar ze hebben beide een grote meerwaarde.

Rijdende reclame
Onderschat de impact van wrapping of bestickering niet. We sommen de voordelen even voor je op:

  • Je voertuig wordt herkenbaar en mensen onthouden dit. Ook al hebben ze niet onmiddellijk jouw product of dienst nodig: op het moment dat ze dat wel hebben, gaan ze zich jouw voertuig herinneren.
  • Je hebt een groot geografisch bereik.
  • De kracht van herhaling: als mensen je regelmatig zien passeren, gaan ze zich jou beter herinneren.
  • Je doet een eenmalige, goedkope investering in een sterke marketingtool.

Wrapping of bestickering
Met wrapping krijgt het voertuig meteen een volledige make-over. Bestickering kan zowel subtiel als opzichtig worden toegepast. Welke van deze technieken geniet je voorkeur? Het ene is niet beter of slechter dan het andere. Wij adviseren je hierin graag zodat je de juiste keuze maakt voor jouw voertuig(en).

Iets anders nodig?

Van ID Branding

We begrijpen heel goed dat je misschien speciale wensen hebt inzake Wrapping & bestickering. Logisch natuurlijk, want jouw bedrijf is dan ook authentiek.

Geen probleem! De creatievelingen van ID Branding staan al te popelen om jouw specifieke wensen of ‘speciallekes’ waar te maken.

Wij creëren waar jij van droomt!