Online

Marketing

Be

Creative

Websites

Ontwerp
Heb je al glashelder de look & feel van je website in gedachten? Of start je met een blanco pagina? In beide gevallen weet ID Branding wel raad!

Eerst en vooral gaan we graag rond de tafel zitten, wat de situatie ook is. Als je je concept al haarfijn hebt uitgedokterd, is het belangrijk dat we dit goed begrijpen. Pas als we tot in de kleinste details op dezelfde golflengte zitten, gaan wij het verhaal dat je in gedachten hebt, vorm kunnen geven. Ook als we ‘from scratch’ beginnen, is het begrijpen van je verhaal belangrijk. We moeten aanvoelen wat jouw onderneming inhoudt, wat jouw onderscheidende factoren zijn, welke look & feel je aan je klanten geeft, wie überhaupt jouw klanten zijn, enz. Wij willen een hele waslijst aan aspecten weten om jouw huisstijl, online en offline, optimaal vorm te geven.

Website
Van zodra we het concept helder hebben, beginnen we aan een eerste ontwerp. Vanzelfsprekend gaat onze creativiteit hand in hand met klantenoverleg en het verder bijstellen van de stijl die jij voor ogen heeft. D.m.v. duidelijke communicatie en het opleveren van proefversies komen we tot de website waar jij én je klanten verbluft van zullen staan.

Feel good
Feel good: dat is de rode draad doorheen ons marketingverhaal. Correctie: het is de rode draad doorheen jouw marketingverhaal. De huisstijl die je hanteert, is cruciaal om de voor jou ideale klanten aan te trekken. De ideale klant voor jou is daarom niet de ideale klant voor een andere ondernemer of zelfs niet voor een concurrent. ID Branding gaat door waar anderen stoppen als het op jouw branding aankomt. Zoals jij is er maar één. Dat moet voor iedereen duidelijk zijn én goed voelen, in heel jouw marketingplan.

Klaar! En nu?
Zo, het concept is helder, die website is gebouwd, de ‘good vibes’ zitten erin. Alles kan de ether in!

En nu?

ID Branding blijft ook na de lancering van jouw website jouw rechterhand. De juiste branding met de juiste look & feel is meer dan enkel de website en ook die website is geen statisch gegeven. Een goeie branding leeft. ID Branding is jouw all-in marketingpartner vanaf het prille begin en blijft dat ook na de oplevering. Samen met jou bewandelen we jouw marketingpad van begin tot…

Iets anders nodig?

Van ID Branding

We begrijpen heel goed dat je misschien speciale wensen hebt inzake websites. Logisch natuurlijk, want jouw bedrijf is dan ook authentiek.

Geen probleem! De creatievelingen van ID Branding staan al te popelen om jouw specifieke wensen of ‘speciallekes’ waar te maken.

Wij creëren waar jij van droomt!