Online

Marketing

Be

Creative

Huisstijl – corporate identity

Logo
Het hoeft geen betoog: een huisstijl is zo ontzettend belangrijk. Die eerste indruk, weet je wel? Je krijgt maar één kans om een goeie eerste indruk te maken. Een sprekend logo is hierin cruciaal. Nadat we tot in de details jouw concept helder hebben, zetten we ons creatief brein aan het werk en toveren we voor jou sprekende, krachtige logo’s uit onze mouw. Logo’s? Jazeker! Wij voorzien telkens 3 of 4 voorbeelden zodat je het logo kunt kiezen dat je het leukst vindt, het beste bij je past, het beste aanvoelt (eigenlijk is het ook een beetje omdat onze creativiteit explodeert en we onmogelijk één logo kunnen afleveren, maar da’s bijzaak).

Visitekaartjes
Het tijdperk van offline netwerken is gelukkig weer aangebroken. Tijd dus om als vanouds visitekaartjes te voorzien zodat potentiële klanten je niet vergeten als ze jouw product of dienst nodig hebben. Net zoals bij een logo is een visitekaartje onderdeel van ‘die eerste indruk’. Je visitekaartje moet opvallen tussen al de andere en moet een blijvende, liefst positieve 😊 indruk nalaten bij de potentiële klant. ID Branding ontwerpt voor jou visitekaartjes met blijvende impact.

Folders en brochures
Vandaag worden folders of brochures danig onderschat. Hoewel online aanwezigheid vandaag onontbeerlijk is voor je bedrijf, is een folder of brochure in veel gevallen een krachtige tool. Denk maar aan het aankondigen van een event, het verwerven van naamsbekendheid of het lanceren van een nieuw product.

Ook hier zorgt ID Branding voor een folder die niet weggelegd maar bekeken wordt. Samen ontwerpen we een folder die aanspreekt en de juiste boodschap brengt.

Iets anders nodig?

Van ID Branding

We begrijpen heel goed dat je misschien speciale wensen hebt inzake huisstijl – corporate identity. Logisch natuurlijk, want jouw bedrijf is dan ook authentiek.

Geen probleem! De creatievelingen van ID Branding staan al te popelen om jouw specifieke wensen of ‘speciallekes’ waar te maken.

Wij creëren waar jij van droomt!