dc design

Welkom bij Dc Design

Wanneer webdesign echt goed moet zijn!

Wij maken websites op maat voor jouw bedrijf
én zetten ze ook in de spotlight!

dc design

Welkom bij Dc Design

Hier komt een uitmuntende slogan voor ons bedrijf!

Wij maken websites op maat voor jouw bedrijf
én zetten ze ook in de spotlight!

service

Websites 100%

op maat

optimale

vindbaarheid

gratis???

service

Wil je graag een website op

jouw maat gemaakt?

dc design

Onze missie

werkwijze

Kennismaking

Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek bekijken we wat uw noden en wensen zijn. Daarnaast krijgt u ook een duidelijke uitleg van onze werkwijze samen met een eerlijke prijs voor uw nieuwe website.

Analyse

Analyse

Na het kennismakingsgesprek kunnen we aan de slag om een analyse te maken op maat van uw bedrijf. In deze analyse bespreken we de strategie, invulling en de manier waarop we potentiële klanten naar de website kunnen trekken.

Webdesign

Webdesign

Nu we weten hoe uw website eruit mag zien, gaan we over tot het ontwerp en het design van uw project. We zorgen ervoor dat uw website een grafische pareltje wordt.

Voorstelling

Voorstelling

Deze stap beschouwen we graag als een tussentijdse evaluatie. Alles wordt tot in de puntjes bekeken en gefinetuned, zodat uw website stilaan de vorm krijgt, die u voor ogen had.

Aflevering

Aflevering

The moment you have been waiting for! Eens alles op punt staat, plaatsen we uw website online. Daarna geven we ook nog enkele handige tips om de website zo snel mogelijk te laten draaien. Op deze manier kunnen potentiële klanten uw bedrijf sneller terugvinden.

Vindbaarheid

Vindbaarheid

 Een moderne site, SEO en vindbaarheid gaan hand in hand. Dankzij onze SEO-technieken zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar zal zijn op Google. Uw klanten zullen dus niet lang op zoek moeten gaan naar uw bedrijf.

Wil je graag een website op

jouw maat gemaakt?

dc design

referenties

Jacky Knoops

Jacky-Knoops is een website NOG IN VULLEN. Dus dit is een opvultekst op dingen op te vullen hierbij vul ik dingen op die ook opgevuld worden, dank u voor deze opvulling te lezen! en lees zeker meer over de opvulling van deze opvulling.

Haarden Jacobs

Haarden Jacobs is een website NOG IN VULLEN. Dus dit is een opvultekst op dingen op te vullen hierbij vul ik dingen op die ook opgevuld worden, dank u voor deze opvulling te lezen! en lees zeker meer over de opvulling van deze opvulling.

Carworx

Carworx is een website NOG IN VULLEN. Dus dit is een opvultekst op dingen op te vullen hierbij vul ik dingen op die ook opgevuld worden, dank u voor deze opvulling te lezen! en lees zeker meer over de opvulling van deze opvulling.

Ventex

Ventex is een website NOG IN VULLEN. Dus dit is een opvultekst op dingen op te vullen hierbij vul ik dingen op die ook opgevuld worden, dank u voor deze opvulling te lezen! en lees zeker meer over de opvulling van deze opvulling.

Puur-Limburg

Puur-Limburg is een website NOG IN VULLEN. Dus dit is een opvultekst op dingen op te vullen hierbij vul ik dingen op die ook opgevuld worden, dank u voor deze opvulling te lezen! en lees zeker meer over de opvulling van deze opvulling.

Hawkwheels

Hawkwheels is een website NOG IN VULLEN. Dus dit is een opvultekst op dingen op te vullen hierbij vul ik dingen op die ook opgevuld worden, dank u voor deze opvulling te lezen! en lees zeker meer over de opvulling van deze opvulling.

contact