TESTIMONAL

Het Struys Vogelnestje

Dusclops absorbs anything, however large the object may be. This Pokémon hypnotizes its foe by waving its hands in a macabre manner and by bringing its …

VOORNAAM ACHTERNAAM

Functie/naam bedrijf

Offline

Marketing

Doosletters

Frames & spandoeken
Gevelpaneel
Lichtbak
Publi zuilen – verlicht
Publi zuilen – onverlicht
Vlaggenmast
Stickers

Online

Marketing

Websites

SEO

Sociale media

SEA

Blogging

Fotografie

TESTIMONAL

Active Energy

Dusclops absorbs anything, however large the object may be. This Pokémon hypnotizes its foe by waving its hands in a macabre manner and by bringing its …

VOORNAAM ACHTERNAAM

Functie/naam bedrijf

Meet the

team

About

ID Branding

ON- EN OFFLINE MARKETING

ID Branding is jouw all-in-one brandingspecialist. Zowel op als naast het web zorgen wij voor jouw visibiliteit. Met de juiste branding eis je jouw plekje binnen jouw marktsegment op. Een degelijke, duidelijke en consequente branding die bij jou en je bedrijf past, is dan ook onontbeerlijk. ID Branding draagt zorg voor jouw marketing ID, zowel online als offline.

WAAROM DOEN WE WAT WE DOEN?

Inmiddels hebben we klanten uit verschillende branches van een attractieve, kwalitatieve website voorzien. Een doordachte marketingstrategie bestaat echter uit veel meer dan een website en we constateerden dat haast alle klanten nood hadden aan meer. Maar niet elke klant vroeg hetzelfde of had dezelfde noden wat betreft zijn marketingstrategie. Logisch: iedereen is anders en iedereen heeft z’n eigen unieke business met z’n eigen, krachtige USP’s.

Zo is ID Branding geboren: als antwoord op een veelomvattende vraag van zeer diverse vraagstellers. ID Branding zet die krachtige USP’s nog meer in de verf door gebruik te maken van die marketingtools die jij verkiest of nodig hebt of die het beste bij jouw business passen.

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

Onze klanten zitten niet in één bepaalde business.
De gemene deler van al onze klanten is het feit dat ze baat hebben bij een integrale marketingstrategie op maat. Ze willen geen eenheidsworst maar die marketingtools die hun business een level hoger tilt. Onze klanten zijn doelbewuste ondernemers die weten wat ze willen en vooral niet willen.

Mission

ID Branding

ONZE MISSIE
ID Branding is niet zomaar een modaal branding agency. Nee, wij gaan door waar anderen afhaken! Om dat te bewijzen, lichten we graag onze missie toe.
ID Branding is de rechterhand van ambitieuze ondernemers die zich volop wijden aan hun corebusiness maar die het belang van een krachtige branding inzien. ID Branding neemt je die marketingtaken uit handen waar je je neus voor ophaalt. Geen tijd, geen zin of onvoldoende know-how? De reden maakt niet uit. ID Branding biedt je de all in one solution op maat van je bedrijf.

HOE DOEN WE DAT?

  • We nemen je diverse marketingtaken uit handen. Hoeveel en dewelke? Dat beslis jij.
  • Onze aanbiedingen zijn modulair opgebouwd. Zo hebben we steeds een oplossing op maat: niks meer en zeker niks minder.
  • We denken met je mee en bewandelen samen de weg van jouw branding-avontuur.
  • We dagen je uit om je ideeën in vraag te stellen. Dat noemen we ‘vraagstellend meedenken’. Wie zichzelf niet in vraag durft te stellen, is bang om te groeien.
  • We hebben van elk specialisme van de marketing de know-how in huis. Voor elke vraag of elk issue is er bijgevolg een expert die je met raad en daad bijstaat.

About your

next project