Offline

Marketing

Be

Visual

Banners

Velen kennen een banner als een opvallende balk
op een website. Wist je dat een banner, oftewel spandoek, ook offline ingezet wordt? Als je erbij stilstaat, zul je merken dat je ze haast overal vindt: aan de ingang van winkels, langs de snelweg of tegen de gevel
van een bedrijf.

ID Branding voorziet in een sprekende banner die niet alleen een krachtige boodschap weergeeft maar bovendien uit krachtig, duurzaam materiaal is voorzien zodat hij letterlijk tegen een stootje kan.

Wanneer PVC-doeken bestand moeten zijn tegen grote windbelasting maken we gebruik van het speciale mesh- materiaal. Dit is een PVC-doek met een geweven constructie en daardoor voorzien van fijne gaatjes. De wind kan er makkelijk doorheen en het gewicht van het doek is aanzienlijk lager.

De toepassingen en verwerkingsmogelijkheden zijn gelijk aan het normale PVC-doek. Als standaard formaat voor de werfdoeken hanteren wij 3300x1700mm. Zodoende zijn de doeken iets kleiner als de hekken maar kunnen mooi opgespannen worden tegen het werfhek. Standaard worden zowel de frontlit als de meshdoeken omgezoomd en voorzien van ringen om de 30 cm.

Iets anders nodig?

Van ID Branding

We begrijpen heel goed dat je misschien speciale wensen hebt inzake banners. Logisch natuurlijk, want jouw bedrijf is dan ook authentiek.

Geen probleem! De creatievelingen van ID Branding staan al te popelen om jouw specifieke wensen of ‘speciallekes’ waar te maken.

Wij creëren waar jij van droomt!